top of page

Goda nyheter: Researrangörer slutar marknadsföra elefantattraktioner

Djurrättsorganisationer som PETA och World Animal Protection har länge arbetat för att researrangörer ska sluta marknadsföra och/eller sälja biljetter till aktiviteter som innebär att djur plågas eller riskerar att plågas. Dit hör då elefantridning och andra aktiviteter som innefattar elefanter i fångenskap.


De sista fem åren har man uppnått stora framgångar vad gäller att påverka turistindustrin i rätt riktning och för en humanare värld. Stora aktörer som exempelvis The Travel Corporation, TUI Benelux, Thomas Cook Northern Europe, Intrepid Travel Group, British Airways Holidays och Airbnb är några av de som valt en ny policy i syfte att skydda djuren från lidande.


Klicka på nedanstående på bild för att läsa senaste positiva nyheter gällande detta. Daniel Mendoza Många bäckar små.

Jag hoppas du vill stödja detta viktiga arbete med spridning av positiva nyheter. Det tar inte många sekunder och en tia är bättre än ingenting. Så om du önskar hjälpa mig med att sprida fler positiva artiklar som ger hopp och framtidstro gör du det bäst genom en Swishinsättning till: 0702200945 eller till Bankgiro: 180-0531 (GNM Publishing Group AB). Tack! 💕

Comments


bottom of page