top of page

Om Good News Magazine

Godhet föder godhet

Omslag_GNM_Nr20.jpg

Good News Magazine (GNM) är en partipolitisk och religiös obunden community med fokus på godhet, medveten optimism och konstruktivt engagemang. Vår strävan är att förbättra världen genom att sprida optimism och framtidstro. Allt i syfte att skapa tillit i samhället samt minska rädsla och hat.

 

Vi vill inspirera, informera och stimulera till förbättring. Godhet föder godhet och alla behöver vi emellanåt bli påminda om alla goda krafter som verkar för en bättre värld och alla framsteg som tagits och tas. Positiva exempel fungerar inte enbart som inspiration utan även som information. 

Vi på GNM tror att det som driver oss människor är hoppet om en bättre framtid, vetgirighet och viljan till personlig utveckling. Vi vill förse vår community med kunskap och belysa all den fantastiska kreativitet, intelligens, engagemang och godhet som finns i vår omvärld.

 

Genom att berätta om hur även en liten, till synes obetydlig kärlekshandling kan få stor betydelse, vill vi visa att alla kan vara med och påverka framtiden. Vi vill vara en plats för inspiration och välbefinnande - i både hjärta och hjärna.

Historik

Före detta Handelseleven och banktjänstemannen Daniel Mendoza lanserade den 20 oktober år 2010 första utgåvan av Good News Magazine som ett pappersmagasin. Totalt 20 utgåvor, inklusive en engelsk utgåva som fanns i London och New York, hann produceras innan det tryckta magasinet pausades hösten 2016 och Daniel valde att fokusera på sitt författarskap, men fortfarande med målet att beröra och inspirera människor.

Trots att det tryckta magasinet pausades har arbetet med att sprida hopp och framtidstro fortsatt här på hemsidan, via Facebook och genom Daniels föreläsningar i Sverige och i utlandet. 

Att sprida hopp och framtidstro, på detta sätt, är Good News Magazine helt unikt om. 

Ansvariga 

Daniel_low_edited.jpg
man rider cykel med ryggsäck

Grundare & Ägare

Marknad & Annonser 

Daniel Mendoza 

daniel@goodnewsmagazine.se

+46 70-220 09 45

www.danielmendoza.se

Sidansvarig

  • Facebook Social Ikon
bottom of page