top of page

Om GNM

Godhet föder godhet

12377561_695424487160692_742297246703282

Good News Magazine (GNM) är en partipolitisk och religiös obunden sida och även magasin med fokus på godhet, medveten optimism och konstruktivt engagemang. Vår strävan med GNM är att förbättra världen genom att sprida optimism och framtidstro. Allt i syfte att skapa tillit i samhället samt minska rädsla och hat. Vi vill inspirera, informera och stimulera till förbättring. Godhet föder godhet och alla behöver vi emellanåt bli påminda om alla goda krafter som verkar för en bättre värld och alla framsteg som tagits och tas.

 

Positiva exempel fungerar inte enbart som inspiration utan även som information. 

Vi på GNM tror att det som driver oss människor är hoppet om en bättre framtid, vetgirighet och viljan till personlig utveckling. Vi vill förse vår community med kunskap och belysa all den fantastiska kreativitet, intelligens, engagemang och godhet som finns i vår omvärld.

 

Genom att berätta om hur även en liten, till synes obetydlig kärlekshandling kan få stor betydelse, vill vi visa att alla kan vara med och påverka framtiden. Vi vill vara en plats för inspiration och välbefinnande - i både hjärta och hjärna.

Historik

Före detta Handelseleven och banktjänstemannen Daniel Mendoza grundare och ägare lanserade 20101020 GNM som ett pappersmagasin. 20 utgåvor hann producerades innan produktionen pausades. Ambitionen är att återuppta produktionen i begränsad form. GNM-sidan är numera endast för betalande medlemmar som förstår värdet av att mata hjärnan med positiva nyheter. 

Ansvariga 

Daniel_low_edited.jpg
Blue Chair
Blue Chair

Grundare & Ägare

Daniel Mendoza 

daniel@goodnewsmagazine.se

+46 70-220 09 45

www.danielmendoza.se

Annonssäljare sökes

Sidansvarig sökes

  • Facebook Social Ikon
bottom of page