Varför ska du bli medlem hos Good News Magazine?

Vårt första svar på det är för att boosta din syn på framtiden och mänskligheten. Vårt andra svar är för att stärka din mentala hälsa. All forskning inom neuropsykologi visar på de positiva effekterna av positiv inställning och av att mata sig själv med godhet och optimism. Vårt tredje svar är därför att ditt medlemskap bidrar till att fler får ta del av positiva saker som sker i världen och därför att ditt medlemskap hjälper oss att få massmedia att tänka om kring utbudet av nyheter. 

Vad ger ett medlemskap i Good News Magazine dig?

Förutom det självklara och allra viktigaste, vilket vi tycker hopp och framtidstro är, så följande

1. Tillgång till alla artiklar vi delar

2. Tillgång till online-föreläsningar vi håller där fokus är medveten optimism och framtidstro 

3. Tips och råd i ämnen som att till exempel tolka rubriker i massmedia rätt och att lära sig att kritiskt granska vad man läser 

4. Podcast-avsnitt om goda nyheter 

5. Rabatter på föreläsningar Daniel Mendoza håller 

6. Tillgång till online-kurser om hur man exempelvis kan vara uppdaterad om läget i världen utan att förlora hoppet om mänskligheten och framtiden. Första kursen lanseras under första halvan av 2021

Och förhoppningsvis mycket mer. Men framför allt, en hoppfull och ljus inställning till framtiden.

Teckna dig i dag! 

Viktigt:

* Bindningstid gäller för perioden som anges och förlängs inte med automatik.

* Medlemskapet är personligt (men så klart, om du har någon i din familj, exempelvis ett barn, som du önskar tar del av artiklarna så känn inte att du bryter mot några regler när du låter familjemedlem få inspiration och framtidstro)

* Har du frågor/synpunkter/tips/kritik eller vad som är du alltid välkommen att kontakta oss på: daniel@goodnewsmagazine.se eller via kontaktformulär här på sidan.

Känn dig varmt välkommen att bli medlem! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

© 2023 by D. Proudly created with Wix.com