Good News Magazine i pappersformat återuppstårUnder 2022 ger vi äntligen ut en ny utgåva av Good News Magazine. Är du betalande prenumerant på vår hemsida kommer du automatisk att erhålla ett exemplar (Viktigt: Se till att din hemadress finns med under dina medlemsuppgifter!).

I övrigt kommer nya utgåvan endast gå att köpa som lösnummer via våra kanaler och via samarbetspartners. Tills vidare kommer det inte gå att prenumera på pappersutgåvan. Lyckas vi väl med annons- och lösnummerförsäljningen är min förhoppning att kunna återuppta hela produktionen med fyra utgåvor per år.


På omslaget är min vän Sune Eriksson som jag lärt känna delvis tack vare Good News Magazine. Sune har en mycket berörande och inspirerande historia att berätta. I tidiga tonåren fastnade han i missbrukets mörka grepp och blev kvar i det under nästan 40 år. Det är en fantastiskt fin människa vars synsätt på livet, på vikten av hopp och framtidstro, kommer att beröra många och förhoppningsvis inspirera dem till att välja en kärleksfullare väg i livet. En sådan där de inser vikten av att mata sig med kärlek och godhet som ett sätt att stå emot det negativa bruset och för att må bra. Har du frågor om nya utgåvan är du alltid välkommen att kontakta mig via vår hemsida eller e-post: daniel@goodnewsmagazine.se


Med omtanke, Daniel Mendoza