top of page

Goda nyheter: En ny dokumentär lyfter fram vilda djurs återhämtning i Europa

Det är organisationen Rewilding Europe ( vi skrev om den i Good News Magazines pappersutgåva) i samarbete med bland annat Postkodlotteriet och Världsnaturfonden som i en ny dokumentär ("Europe’s New Wild") sex avsnitt ska för miljoner tittare visa på hur många vilda arter, ibland tack vare människans engagemang, återhämtar sig i Europa.


Dokumentären kommer att sändas i över 40 olika språk och nå minst 140 miljoner hem. Syftet med den är också att visa på den enorma mångfalden av arter och naturområden som finns i Europa och som många människor i vår världsdel inte själva är medvetna om.


Jag tycker det är både inspirerande och positivt att man väljer att fokusera på vad som görs och de framsteg som uppnåtts. Förhoppningsvis kan dokumentären inspirera fler att ta ytterligare steg för att återställa naturen och rädda arter från utrotning och visa på att det aldrig är för sent att rädda en art från utrotning, även om det bara finns fåtal individer kvar av den.


Klicka på nedanstående bild för att komma till artikeln hos Rewilding Europe. Innan du klickar på den hoppas jag på att du vill läsa raderna under bilden.

Daniel Mendoza

Hjälp mig/oss gärna att dela fler positiva artiklar!


Jag hoppas du vill stödja detta viktiga arbete med spridning av positiva nyheter. Det tar inte många sekunder och några få tior är bättre än ingenting. Så om du önskar hjälpa mig med att sprida fler positiva artiklar som ger hopp och framtidstro gör du det bäst genom en Swishinsättning till: 0702200945 eller till Bankgiro: 180-0531 (GNM Publishing Group AB).


Tack! 💕 Daniel Mendoza

Comments


bottom of page